Opzoek naar een geschikt kinderdagverblijf

Best lastig om als jonge moeder weer aan het werk te gaan. Hierbij ontkwam ik er niet aan om mijn kinderen voor twee dagen in de week naar het kinderdagverblijf te sturen.  Ik heb ruim de tijd genomen om uit te zoeken welk verblijf ik het meest geschikt voor ze vond, maar ook welke praktisch voor mij in de buurt lag. Uiteindelijk viel mijn keuze op Kinderdagverblijf de 7 dwergen.

Betrouwbaar en zeer kindgericht

Een kinderdagverblijf is een belangrijke keuze. Want als de kinderen daar een paar uur in de week verblijven zal het uiteindelijk toch invloed krijgen op de ontwikkeling van het kind. Het kinderdagverblijf de 7 dwergen is zich hier sterk van bewust. Het is zeer kindvriendelijk en er is ruimte om te spelen. Maar de ontwikkeling van het kind staat centraal.  Hier worden de activiteiten op ingericht en de kinderen kunnen heerlijk met elkaar spelen. Goed voor de sociale vaardigheden.

Bij dit kinderdagverblijf speelt ook de communicatie met de ouders een belangrijke rol. Door de ouders goed te informeren en op de hoogte te houden ontstaat een vertrouwensband. Ook worden de kinderen alvast voorbereid op het basischoolonderwijs, dit maakt het stapje naar een echte school een stuk kleiner.  Benieuwd? Bezoek de website van dit kinderdagverblijf in Zwolle.