Diverse vloeren onder een dak

Vloerservice Brabant biedt diverse soorten vloeren aan. Gemakkelijk want als u  meerdere ruimtes te vullen heeft met een nieuwe vloer, dan kunt u al deze vloeren bij  hetzelfde bedrijf aanschaffen. Ze hebben een keuze uit onder andere de volgende vloeren: gietijzer, betonvloer, korrels en nog veel meer. Benieuwd naar iets wat bij u past? Misschien is een gietvloer wel een mooi alternatief voor u.

Een gietijzeren vloer

Veel bedrijven, werkplekken, winkels of andere ruimtes zijn belegd met een gietijzeren vloer. Dat is natuurlijk niet zomaar: een gietijzeren vloer biedt veel voordelen. Het is makkelijk schoon te maken, te onderhouden en daarnaast staat het super strak!

En vloer zonder teveel details maar mooi strak gelegd. Een gietvloer geeft rust in de ruimte. Een ideale vloer als u niet teveel tijd aan het onderhoud wilt besteden. Daarnaast is een gietvloer vaak maar 3 mm dik. Dat valt dus hartstikke mee.

Laat de vloer leggen door een professional. Zij gaan eerst de huidige vloer goed reinigen en opruwen. Zo zal de nieuwe vloer van gietijzer zich extra goed hechten. Daarna zal de gietvloer over de huidige vloer heen gelegd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de website van de gietvloeren in Brabant en laat u inspireren door de mogelijkheden.