Conflict oplossen

Een conflict oplossen is voor sommige mensen een enorm moeilijke opgave. Vaak willen mensen niet naar elkaar luisteren, wat ertoe leidt dat beide partijen niet meer met elkaar in gesprek gaan. Te vaak zie je dit soort conflicten, terwijl deze heel gemakkelijk opgelost moeten kunnen worden. Denk hierbij aan een conflict tussen een voetballer en zijn trainer, wat ertoe heeft geleidt dat de beste voetballer van het eerste team, naar het tweede team is gezet.

Conflict op de voetbal

Tijdens een wedstrijd van het eerste elftal is er een enorm conflict ontstaan tussen een trainer en de beste speler van het elftal. Tijdens een belangrijke wedstrijd werd de beste speler niet opgesteld, omdat de trainer vond dat de speler wat rust verdiende tijdens deze wedstrijd. Echter was de speler hier niet mee eens en heeft hij dit ook direct laten weten naar de trainer toe. Vervolgens kwam er een ontzettend groot conflict, waar de hele vereniging de dupe van is. Echter is met behulp van mediation Groningen het conflict opgelost, en speelt de speler hedendaags weer in het eerste elftal.

Wil ook jij een conflict oplossen met behulp van de juiste mediation? Surf dan snel naar de website van de specialist, namelijk Pacifici!