Angst tandarts gewoon in Zeist!

Op zoek naar een tanddarts Zeist? De Clomp is een tandartspraktijk gevestigd in Zeist. Hier kunt u ook terecht voor mondhygiene. De Clomp is niet zomaar een tandarts, ze doen meer dan de standaard behandelingen. U kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor faces, implantaten, beugels en nog veel meer.  De Clomp is meer dan een tandarts, u vindt er alles rondom mondverzorging onder één dak, en dat is prettig, zo hoeft u nooit te worden doorgestuurd. 

Angst voor de tandarts?

U bent niet de enige! Vele mensen hebben angst voor de tandarts. Deze angst kan overal vandaan komen, het voelt misschien gewoon niet prettig op de stoel. Om u wat meer te ontspannen bij de tandarts  hebben wij speciale technieken. Wij  zijn getraind om om te gaan met angst en soms gebruiken we wat lachgas waardoor u als cliënt zich goed kan ontspannen.

Of heeft u acute klachten?

Dat kan heel vervelend zijn. Soms ontstaat kiespijn van het ene op het andere moment waardoor u niet direct een afspraak met de tandarts in de agenda heeft staan. Wees gerust! U belt tandartspraktijk de Clomp voor 10:00 ’s morgens en vaak kunt u dezelfde dag nog terecht, dat is een gerust stelling! Ook voor mondhygienist Zeist kunt u bij hen terecht.