Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Boek een retraite weekend!

Ook altijd aan het rennen van afspraak naar afspraak? Telefoon altijd in de ene hand en agenda in de andere? Kunt u de laatste dag dat u uw laptop niet heeft aangeraakt niet meer herinneren? Vraagt u zich soms wel eens af waar de tijd blijft en vooral, waar u zelf blijft? STOP! Het wordt tijd om aan jezelf aandacht te gaan besteden en tot rust te  komen. Dit kan op een heerlijke meditatie vakantie!

Tijd voor jezelf, je ziel en je lichaam tijdens een meditatie vakantie

Echt tot jezelf komen kan heel lastig zijn in een rumoerige en onrustige plek omringd door werk en mensen die je aandacht willen. Daarom is het geen gek idee om de rust elders te zoeken en er een paar dagen tussenuit te gaan. En dan dus niet weglopen van  jezelf op een drukke vakantie maar juist jezelf opzoeken tijdens een meditatie vakantie. Deze worden onder andere georganiseerd naar  Hurghada

Wat ga je doen hier?

Een excursie naar Hurghada wordt georganiseerd door een speciaal medatieteam wat gespecialiseerd is in mensen tot rust te brengen. In Hurghada kunt u diverse cursussen volgen die uiteindelijk allemaal leiden naar uzelf! Klinkt ideaal? Bezoek de website voor meer informatie over dit retraite weekend.