Vertaalbureau Tongo is uw vertaalbureau!

Vertaalbureau in Amsterdam gezocht? Vertaalbureau Tongo is u tot uw dienst! Tongo is een professioneel vertaalbureau wat gespecialiseerd is in het vertalen van teksten naar het Frans, Engels, Duits, Fins, Chinees, Turks en nog heel veel meer. Een uitgebreid overzicht hiervan staat op de website. Ook als u een tekst wilt laten vertalen kunt u contact opnemen met dit vertaalbureau. 

Hoe werkt het precies?

Als u een tekst wilt laten vertalen kunt u via de website een gratis offerte aanvragen. Hier geeft  u met een aantal gegevens aan hoe de tekst er ongeveer uitziet. Vervolgens krijgt u reactie van Tongo wat de precieze kosten zullen zijn voor het vertalen van de tekst. Gaat u akkoord? Stuur dan de tekst op of breng deze langs naar het vertaalbureau in Amsterdam. Ze staan erom bekend snel te werken en u heeft dan ook binnen no-time uw vertaling in huis!

Wat voor teksten vertalen ze?

Ongeacht de tekst die u wilt wordt deze vertaald. Het kan gaan om een vertaling van een website als u bijvoorbeeld consumenten over de grens wilt aanspreken, maar ook voor  officiele documenten zoals aktes of een polis kunt u bij Tongo terecht. Meer weten? Voor een bezoekje aan de website klikt u hier.