Een vertaalbureau is op de hoogte van spreekwoorden en gezegdes

Als u een bedrijf heeft kan het voorkomen dat u met internationale gasten of klanten te maken krijgt. Hoewel u hier misschien op voorbereid bent en Engels sprekenden medewerkers heeft, is het soms handig om ook op andere manieren met deze internationale gasten of klanten te kunnen communiceren. Denk bijvoorbeeld aan uw website, brochures of advertenties. Het is prettig voor uw internationale gasten of klanten om deze te kunnen verkrijgen in bijvoorbeeld het Engels. Dit vertalen kan lastiger zijn dan u denkt, daarom schakelt u de hulp van een vertaalbureau in.

Waarom een vertaalbureau?

Misschien bent u al voorbereid op internationale gasten of klanten. U spreekt zelf meerdere talen en heeft ervoor gezorgd dat dit ook het geval is bij uw medewerkers. Op deze manier kunnen uw klanten of gasten geholpen worden. Spreken is echter nog lang niet foutloos schrijven en lezen. Dit heeft onder andere te maken met spreekwoorden, gezegdes, uitspraken, spraakverwarringen, grammatica en tongbrekers. Een professionele Engelse vertalen van vertaalbureau is afgestudeerd aan Cambridge en woonachtig in een Engelse kolonie. Hierdoor is de vertaler op de hoogte van deze uitspraken, tongbrekers en grammatica en kan daarom foutloos een Nederlandse tekst vertalen naar het Engels.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met een Engelse vertaler voor het vertalen van uw website en brochures? Klik dan hier. Alle informatie en contactgegevens zijn gemakkelijk te vinden op de website.