Leuke activiteiten in Giethoorn voor een dagje weg

Wilt u binnenkort een dagje weg met een groep vrienden, met uw collega’s of met de familie? Dan kan ik u aanraden om een dagje naar Giethoorn te gaan. Er zijn veel leuke activiteiten in Giethoorn die een dag kunnen vullen zodat u met zijn allen een hele leuke dag zult hebben. Lees snel verder voor meer informatie over wat u allemaal kunt doen.

Wat is er te doen in Giethoorn?

Giethoorn is een prachtig plekje wat bekend staat om haar wateren. Het is dus een heel erg leuk idee om een  bootje te huren waarmee u door het water van Giethoorn kunt varen. Andere dingen die u kunt doen zijn fietsend door de stad, in een speciale rondvaartboot of lekker te eten en drinken. U kunt dit allemaal regelen bij De Witte Hoeve. Dit is een restaurant waar u elk moment van de dag kunt eten en waar u boten en meer kunt huren voor een compleet verzorgde dag.

Interesse?

Wilt u meer informatie over Giethoorn en De Witte Hoeve? U vindt hier alle informatie die u nodig heeft, inclusief de contactgegevens zodat u vragen kunt stellen of kunt reserveren voor uw gezelschap zodat u binnenkort een leuke dag kunt beleven in Giethoorn.