Heeft u een Italiaans vertaler nodig?

Door de komst van internet en televisie en doordat het heel erg makkelijk is geworden om de hele wereld over te reizen voor weinig geld en in weinig tijd, komen wij steeds meer in aanraking met vreemde talen. Dit betekent dat wij mogelijk onze website en belangrijke documenten wel eens moeten vertalen naar een andere taal of vanuit een andere taal. Heeft u daarom een Italiaans vertaler nodig?

Kies voor Tongo Vertaalbureau

Tongo Vertaalbureau is een van de vertaalbureaus in Nederland. Tongo heeft een zeer groot netwerk van freelance vertalers. Hierdoor zijn vertaling vanuit en naar heel veel verschillende talen mogelijk. Denk hierbij aan Engels, Duits en Frans, maar ook Chinees, Russisch en Arabisch. Al vanaf 11 cent per woord of een vaste prijs voor een groter project kunt u een vertaling krijgen. Dit altijd voor de deadline. Niet tevreden? Dan wordt dit gratis opgelost of u krijgt uw geld terug. Zo werkt Tongo Vertaalbureau en daarom kan ik dit iedereen aanrader.

Alle informatie

Alle informatie over Tongo Vertaalbureau, de prijzen, talen en mogelijkheden vindt u natuurlijk op de website van Tongo Vertaalbureau. U vindt hier ook  contactgegevens zodat u vragen kunt stellen aan het personeel. U wordt zo snel mogelijk geholpen.