Kindvriendelijke camping in Limburg? Kies De Leistert!

 

Een vakantie moet leuk zijn voor het hele gezin, zeker ook voor de kinderen. Een kindvriendelijke camping is dan een must. Als er een camping in Limburg kindvriendelijk is, dan is het wel recreatiepark De Leistert. Terwijl jullie heerlijk op de veranda van jullie luxe lodge zitten, spelen de kinderen in de Grote Speeltuin of gaan ze van een van de glijbanen in het subtropisch zwembad. Intussen vermaken Pluck en Pien van het recreatieteam ze met hun liedjes en dansjes. Daarnaast zijn er speciale kampeervelden die kindvriendelijk zijn ingericht. Het is voor iedereen genieten dus, tijdens een vakantie op recreatiepark De Leistert. Niet voor niets beoordeelde de ANWB camping De Leistert met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’.

 

Voor een actieve vakantie

Wanneer jullie als gezin graag actief bezig zijn in de buitenlucht, zitten jullie bij De Leistert wel goed! Op de eerste dag huren jullie bijvoorbeeld fietsen om de omgeving van het recreatiepark te ontdekken. De volgende dag gaan jullie helemaal los op de fietscrossbaan, terwijl de andere helft van het gezin misschien heerlijk gaat knutselen in Klushuis. Zo maak je zelf je herinnering aan deze te gekke vakantie. Maak teams en ga lekker beachvolleyballen, of speel een potje Jeu de Boules. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden tot het spelen van Midgetgolf, tennis of basketbal. Gegarandeerd kunnen uw kinderen en u hun energie wel kwijt bij recreatiepark De Leistert. Sluit de dag in stijl af door een potje dart of poolen in het sportcafé. Wat gaan jullie morgen doen?

 

Wat eten we vanavond?

Eten en drinken is vaak een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie. Zowel voor u als voor uw kinderen. Daarom is er bij De Leistert aan iedereen gedacht. Ga luxe dineren in restaurant Buitenhof of La Selva Food & Drinks. Dit is een nieuwe restaurant met een stoer en modern karakter. Wanneer u het liever simpel houdt, gaat u gewoon snacken bij Cafetaria Mr. Friet of de Smulhoek. Op die manier kunt u iedere dag gevarieerd eten. Bekijk vast de menukaarten op de website. Bekijk meteen even de mogelijkheden en eventuele last minutes. Vragen of aanvullende informatie? Bel of mail gerust met de klantenservice. Hier staan de medewerkers van De Leistert je graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert.