Een heerlijke camping aan het water

Uw vakantiegevoel is optimaal wanneer u logeert op een camping aan het water. Gelukkig kan dit ook gewoon in eigen land. Bijvoorbeeld bij recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Deze camping beschikt over maar liefst drie recreatiemeren. Hier zijn genoeg mogelijkheden om je tent of caravan aan de oever te plaatsen. Liever wat luxer overnachten? Ook dat kan aan het water. Bijvoorbeeld in een van de 90 huuraccommodaties zoals de Lakeviewlodge of een rustieke WaterLodge. Deze zijn volledige ingericht met bedden, een eigen badkamer en een ingerichte keuken. En als je wakker wordt? Dan ben je omringd door water dat grenst aan je eigen veranda. Op dit privé terras is er naast een picknicktafel ook een loungebank om heerlijk te relaxen. Zo heb je de zon nog nooit op zien komen en onder zien gaan.

 

Kamperen óp het water?

Ja dat leest u goed. Bij Camping TerSpegelt kunt u ook gaan voor de overtreffende trap, namelijk kamperen op het water. De super-de-luxe WaterLogdes liggen voor u klaar. Op een vlonder net boven het water geniet u hier van een prachtig uitzicht over een van de meren in het park. Ligt dat wel lekker? Jazeker! In deze waterlodges slaapt u op echte bedden en kunt u relaxen op een van de hangmatten boven het water. Lekker weer? Dan neem je gewoon lekker een duik in het meer natuurlijk, of kom lekker zwemmen in het overdekte SterrenStrand. Voor de echte doorgewinterde waterratten zijn er volop activiteiten die met water te maken hebben. Laat je blobben van het enorme luchtkussen, ga bandraften of ga vissen. Liever iets rustiger? Doe een potje Jeu de Boules, huur een fiets en sluit de avond gezellig af met een bezoekje aan de heuse outdoorcinema.

 

Maak vast een virtuele wandeling

Natuurlijk wilt u eerst zo uitgebreid mogelijk rondkijken, voor u gaat boeken. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine! Kijk dus eerst rustig rond!