Simpel online tweedehands velgen kopen

De aanschaf van nieuwe velgen is een hele investering. Voor u velgen gaat kopen bij een veel te dure dealer, kijkt u daarom eerst eens bij Velgengigant.nl. Deze veilingsite biedt een aanzienlijk assortiment gebruikte velgen aan. Alle velgen zijn gebruikt, maar in prima staat én origineel. Het aanbod is groot, zo zijn er van diverse merken, materialen en groottes velgen te koop. Het enige dat u hoeft te doen is op tijd bieden op één van de velgen bij de online veiling. Doordat er op velgen geboden wordt, gaan ze na een bepaalde periode offline. Wanneer u geschikte velgen ziet, moet u er dus wel op tijd bij zijn. Voordeel van deze veiling is dat het assortiment wel op dagelijkse basis wordt bijgevuld. Zijn de velgen van uw wens dus vandaag niet beschikbaar? Wellicht zijn ze er morgen wel.  Is de 2e hands velg er vandaag niet? Dan is het aan te raden later nog eens te kijken. De kans is groot dat uw velg dan wel beschikbaar is.

 

Op welke velgen gaat u bieden?

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u direct meedoen met de verschillende veilingen. Hier kiest u gewoon online de specificaties van de velgen die u nodig heeft. De maat van de velgen bijvoorbeeld, of de steek van de velg. Ook het materiaal, het seizoen van de band en het bouwjaar van uw auto zijn gemakkelijk te categoriseren op de site van Velgengigant. Op die manier komt u gegarandeerd uit bij de velgen die u voor ogen heeft. Alle velgen van VelgenGigant zijn origineel en gebruikt. Het is ook aan te raden een maximumbudget te hanteren, wanneer u begint met bieden. Veilingkosten worden door VelgenGigant niet berekend. Ideaal

 

Bieden en bestellen

Heeft u een veiling gewonnen en kunt u niet wachten tot de velgen uw kant op komen? Dat begrijpen wij wel. Wanneer u uw factuur bij de hand houdt, komen de velgen zo snel mogelijk uw kant op. U betaalt geen veilingkosten, enkel de transportkosten komen nog bij uw aankoop op. Maar, daarvoor hoeft u dus zelf de deur niet uit.