De kilometer registratie van TraQz

Binnen een bedrijf moet veel gebeuren. Het is daarom handig om overzichtelijk te werken. Op die manier weet iedereen precies wat er moet gebeuren en wat er is gebeurd. Daarnaast blijft er dan ook zicht op of iedereen zich aan de regels houdt en zijn of haar werk goed doet. Waar nog wel eens overzicht verloren gaat is bij bedrijfswagens, aangezien het personeel zich dan buiten het bedrijf bevindt. Gelukkig kunt u de kilometer registratie gebruiken van TraQz.

TraQz

TraQz is onder andere gespecialiseerd in het registreren van ritten. Dit zorgt voor overzicht en ordening. De producten die TraQz verkoopt kunnen niet alleen zien hoeveel kilometer er is gereden, maar ook waar er is gereden en hoe lang de rit heeft geduurd. Hiermee zorgt u dus niet alleen voor zicht op de route, maar kunt u het ook direct als urenregistratie gebruiken. Dit zorgt voor minder administratie werk. Verschillende producten met deze eigenschappen zijn het voertuigvolgsysteem, Single Fix systeem, de personal tracker en het Flex systeem. Voor de verschillen en overeenkomsten van deze systemen moet u op de website zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten van TraQz en waar TraQz u mee van dienst kan zijn? Ga dan naar de website voor alle informatie en de contactgegevens.