Goed idee om prachtige bruidsjurk te laten maken

Gaat u binnenkort trouwen? Maar kunt u nergens een jurk vinden die precies past en bij u past? Denk er dan eens over na om een bruidsjurk te laten maken. Deze is speciaal voor u ontworpen, handgemaakt, uniek en exclusief. Zo weet u zeker dat de jurk bij u past en perfect om uw lijf past, zodat dit onderdeel van de bruiloft in ieder geval perfect is en dat u zich nog nooit zo mooi heeft gevoeld.

Waar kan ik een bruidsjurk laten maken?

U kunt een bruidsjurk laten maken door Carla Pannen. Dit is de vrouw die Carla Couture begonnen is en speciaal voor u een jurk wil maken. Ze maakt de jurk in het atelier in Zutphen. Ze heeft ontzettend veel kennis en ervaring in het maken van exclusieve jurken. Dit samengenomen met de mogelijkheden en uw wensen zal er een droomjurk voor u gemaakt worden. De jurk zal de perfecte jurk worden en precies zoals u hem in gedachten had. Het is niet alleen een hele mooie jurk, maar ook unieke en persoonlijke die werkelijk niemand anders heeft.

Interesse?

Wilt u een bruidsjurk speciaal voor u laten maken? Kom dan eens langs in het atelier in Zutphen. Op de website vindt u alle informatie, foto’s van reeds gemaakte trouwjurken en natuurlijk de adres- en contactgegevens.