Bungalowpark met subtropisch zwembad

Bij een verblijf in een bungalowpark met subtropisch zwembad is er voor iedereen een fantastische vakantie te beleven. Zeker wanneer je ook nog in een geweldige omgeving slaapt. Neem nou eens een camping in Limburg! Wij kennen een bungalowpark met een zwembad dat zelfs meerdere baden heeft! En dan hebben we het nog niet eens gehad over die superleuke glijbanen, fijne bubbelbaden en een gave stroomversnelling. Kleinere kinderen kunnen terecht in het kleuter- en peuterbad. Bij het zwembadterras vind je een kleine bar en natuurlijk beschikt het zwembad over kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Ook is er een invalidenunit beschikbaar, zodat je met de hele familie terecht kunt. Bezoekers van de camping komen iedere dag gemakkelijk én gratis binnen met een eigen pasje. Je kunt kinderen dus ook met gerust hart zelf laten gaan. Een fijn gevoel.

 

Voor zomer- en winterweer

Er is voor iedere weersomstandigheid een passende vakantiedag. Als het buiten subtropisch weer is, kan er gezwommen worden. Naast het subtropisch zwembad, beschikt de camping over meerdere buitenzwemgelegenheden. In het verwarmde buitengolfslagbad van de camping bijvoorbeeld. Lekker in de buitenlucht! Spring in de roei- en speelvijver. Hier leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide.

 

Duik alvast het zwembad in

Natuurlijk wil je het liefst direct van die glijbanen en in de stroomversnelling. Gelukkig kun je vast een kijkje nemen met de virtuele wandeling door het bungalowpark met subtropisch zwembad. Op die manier krijgen jullie vast een goede indruk van het zwembad waar jullie misschien straks wel echt zwemmen.

 

Zien we je in het hoogseizoen?

Door de grote populariteit is het aan te raden om tijdig je plaatsje op camping de Leistert te boeken. Voor de kinderen zich al verheugen op het zwembad en alle accommodaties al volgeboekt zijn. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Bij vragen helpen de receptiemedewerkers van De Leistert je graag met aanvullende informatie en mogelijkheden. Zo weet jij zeker dat jij de meest onvergetelijke vakantie in Limburg boekt waar de kinderen en jij zelf nog lang over gaan napraten.