Knus en kindvriendelijk

Even lekker eruit met het gezin. Andere omgeving, nieuwe activiteiten en iedere dag uit eten. Een vakantie is vaak dat ene moment in het jaar dat jullie alle tijd aan elkaar kunnen besteden. Wat is er dan leuker om de vakantie door te brengen op de camping? Wij kennen een camping in Limburg die kindvriendelijk is. Hier ben je dus verzekerd van een veilige omgeving waarin ze veel sport- en speelplezier kunnen beleven, zonder dat jullie je als ouders druk hoeven te maken. Wat gaan we morgen doen? De mogelijkheden zijn oneindig! Dan hebben we het nog niet eens over de verschillende accommodaties gehad. Recreatiepark De Leistert biedt diverse soorten overnachtingen. Een luxe ingerichte tent, een lodge of zelfs een villa! Actief bezig? Denk aan zwemmen, crossfietsen of klauteren. De kleinere kinderen krijgen geen genoeg van de grote speeltuin. Terwijl jullie heerlijk op de strand zonnen of op je eigen veranda toekijken met een wijntje. Op die manier komen jullie de vakantie wel door, even heerlijk als gezin onder elkaar. De ANWB beoordeelde camping De Leistert met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’ en dat begrijpen wij maar al te goed. Net als eerdere bezoekers die nu jaarlijks terugkeren.

 

Alles voor actievelingen

We zeiden het al, op deze kindvriendelijke camping raak je niet gauw uitgekeken op de activiteiten. Wanneer jullie als gezin graag actief bezig zijn in de buitenlucht, dan kan dat bij De Leistert als de beste. Huur een paar fietsen om de omgeving te ontdekken. Pak net een andere fiets voor op de fietscrossbaan, of ga knutselen in Klushuis. Wat is nou leuker dan een zelfgemaakt souvenir? Maak teams en ga lekker beachvolleyballen, of speel een potje Jeu de Boules. Tussendoor spelen ze een potje Midgetgolf, tennis of basketbal. Als afsluiter ga je lekker darten of poolen in het sportcafé.

 

Stel gerust je vragen

Bekijk meteen even de mogelijkheden en eventuele last minutes. Vragen of aanvullende informatie? Bel of mail gerust met de klantenservice. Hier staan de medewerkers van De Leistert je graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert.