Boek eens een camping aan het water

Kamperen aan het water, wat is dat toch heerlijk. Een camping aan het water geeft een extra dimensie aan uw vakantie door de rust die deze camping uitstraalt. Je kijkt eens niet tegen de camper van de tijdelijke buurman aan, maar je kunt heerlijk over het water turen. Niets rustgevender dan dat. Met maar liefst drie recreatiemeren zijn er bij TerSpegelt volop mogelijkheden om te overnachten aan de waterkant. Deze camping aan het water geeft misschien wel het meest ultieme vakantiegevoel dat je kunt hebben. Je waant je even in  een prachtig buitenland, maar in werkelijkheid is deze camping gewoon te vinden in Brabant! Geen lange vlieg- of autoreis dus. Maar je kunt je koffertje binnen een paar uurtjes alweer uitpakken in jouw luxe accommodatie. Hier zijn genoeg mogelijkheden om je tent of caravan aan de oever te plaatsen. Wie liever wat luxer overnacht kiest bijvoorbeeld een van de 90 huuraccommodaties zoals de Lakeviewlodge of een rustieke WaterLodge. Je stelt je vakantie volledig samen zoals jij het voor je ziet.

 

Waarom niet eens op het water?

Hoezo alleen slapen aan de waterkant? Bij TerSpegelt kun je ook op het water terecht. In een van de waterlodges. Je wordt wakker op het meer en bij mooi weer neem je gewoon direct een duik. Zoveel rust heb je nog nooit meegemaakt. Voor de echte waterratten ligt het grote blobkussen klaar om je in het water te laten lanceren. Ook kun je gaan bandraften of lekker een hengeltje uitgooien. Ook kun je een rustgevend spelletje Jeu de Boules spelen, huur een fiets en sluit de avond gezellig af met een bezoekje aan de heuse outdoorcinema.

 

Kijkje nemen?

Eerst kijken, dan boeken. Een zomervakantie kan zeker voor gezinnen een hele investering zijn. Het is daarom begrijpelijk dat u eerst een goede indruk wilt krijgen van deze vijf sterren camping, alvorens je je vakantie vastlegt. Gelukkig krijg je hier bij TerSpegelt alle gelegenheid voor. Op de website maak je bijvoorbeeld vast een virtuele wandeling of neem je een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine!