Bescherm uzelf tegen de zon met een schaduwdoek op maat

De zon is zeer schadelijk voor uw huid. Dit komt door de UV-straling, wat de onzichtbare straling is die de zon afgeeft. Deze dringt door uw huid. Dit kan huidkanker en huidveroudering veroorzaken. Er zijn verschillende manieren om dit te voorkomen. U kunt uzelf beschermen tegen de zon met bijvoorbeeld zonnebrandcrème, maar de beste manier is nog om gewoon uit de zon te blijven. Een nadeel hiervan is dat u niet kunt genieten van het mooie weer. Soliday heeft hier iets op bedacht.

Een schaduwdoek op maat

Soliday begrijpt dat u in de zomer lekker buiten wilt zitten, maar weet ook dat in de brandende zon zitten of liggen niet aangenaam en gezond is. Daarom verkoopt Soliday schaduwdoeken. De schaduwdoeken zijn van goede kwaliteit en hebben een strak design. De grootte bepaalt u zelf, aangezien geen huis of tuin hetzelfde is en de schaduwdoeken uiteraard moeten passen. Ze kunnen een schaduwoppervlakte tot wel 85m² creëren. De schaduwdoeken zijn oprolbaar en verstelbaar. De bediening is handmatig of automatisch met behulp van een afstandsbediening. In de brochure of op de website kunt u het hele assortiment bekijken.

Bestellen

Op de website van Soliday kunt u een 3D ontwerp laten maken van het schaduwdoek op maat naar wens, zodra u een vrijblijvende offerte aanvraagt.