Een exclusieve auto voor uw bruiloft

Wilt u een exclusieve auto huren voor uw bruiloft? Wanneer u uw trouwdag aan het plannen bent en aan het kijken bent naar een trouwauto wilt u natuurlijk in een auto rijden waar u altijd al eens in hebt willen rijden. Dat kan bij Trouwservice Belvedere. Trouwservice Belvedere biedt diverse exclusieve auto’s aan die perfect geschikt zijn voor uw trouwdag. Denk zo aan een Rolls Roys, een Caddillac of een Maybach. U hoeft niet bang te zijn dat de exclusieve auto’s van Trouwservice Belvedere tegen vallen, de collectie auto’s behoort namelijk tot een van de mooiste collecties van Nederland. 

De trouwauto’s

De gehele organisatie is opgestart uit passie en voorliefde voor unieke en exclusieve auto’s. Dit wordt graag gedeeld met iedereen die er interesse in heeft.  Omdat Trouwservice Belvedere veel passie en voorliefde voor deze auto’s heeft blinken de auto’s niet alleen van uit de buiten-en binnenkant, ook onder de motorkap is alles goed op orde. Bij Trouwservice Belvedere draait het maar om een ding en dat is het bezorgen van een onvergetelijke dag met een mooie exclusieve auto.

Een trouwauto huren

Uw trouwdag aan het plannen en nog een trouwauto nodig? Trouwservice Belvedere trouwauto Friesland is zeker geschikt voor u. Bekijk alle informatie op de website of neem contact op met een van de medewerkers.