Een vakwerk schilder in Maastricht

Ben je op zoek naar een schilder die werkzaam is in Maastricht of in de omgeving van Maastricht? Ger van Glabbeeck is een schildersbedrijf Maastricht en zeker een aanrader. Bij Ger van Glabbeeck hoeft u alleen werk van kwaliteit te verwachten, Ger van Glabbeeck vindt ook dat schilderwerk vakwerk moet zijn. Daarom heeft de schiler van Ger van Glabbeeck oog voor detail en veel verstand van zaken. Ger is niet alleen open voor mogelijkheden, ook is Ger heel transparant en eerlijk. Met jaren lange ervaring op zak probeert Ger alleen het beste advies te geven en daarbij het beste werk te doen. 

De diensten van Ger van Glabbeeck

U kunt bij Ger van Glabbeeck terecht wanneer u binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, restauratie van houtrot of wandafwerking gedaan wilt hebben. Er wordt geluisterd naar uw wensen en alle mogelijkheden worden besproken zodat Ger van Glabbeeck zo goed mogelijk op uw wensen in kunt spelen.

Een geschilderd huis na terugkomst van vakantie

Wilt u uw huis geschilderd hebben maar gaat u binnenkort op vakantie? Ger van Glabbeeck schilderwerken geeft u de mogelijkheid om uw huis te laten schilderen wanneer u op vakantie bent. Wanneer u dan terug komt van vakantie is uw huis volledig geschilderd.