Zeer complete diensten

Sinds een aantal maanden wonen mijn vriendin en ik na zoveel jaren samen. Mijn vriendin en ik hebben een lange periode beiden een eigen huis gehad, maar sinds kort hebben we toch besloten om dan eindelijk samen te gaan wonen. Mijn vriendin is zwanger van ons eerste kind, en om deze reden is het natuurlijk raar dat wij als ouders niet bij elkaar in zouden wonen. Wij besloten een huis te kopen, en hebben deze compleet laten schilderen door de specialisten van Van Der Meer Diensten!

Ook voor schoonmaakwerk

Van Der Meer Diensten is een specialist die voor meerdere soorten diensten ingehuurd kan worden. Naast het feit dat ze ons huis hebben geschilderd, hebben zij daarnaast ons huis ook voorzien van andere diensten. Zo heeft de specialist ook de dakgootreiniging onder handen genomen, en hebben zij ook verschillend schoonmaakwerk in en rondom het huis verricht zodat ons huis snel bewoonbaar zou worden. Dit allemaal tegen zeer schappelijke prijzen, wat van Van Der Meer Diensten een ideale specialist maakt.

Wilt u ook profiteren van de diensten van Van Der Meer Diensten, die ook bekend staat onder de naam schilder Apeldoorn? Bezoek dan de website en vraag direct een offerte aan bij de specialist!