Keuring van product

Wilt u een keurmerk behalen voor uw producten? Dan kan HMPA u hierin begeleiden. HMPA bekijkt uw machines en beoordeelt welke precies in aanmerking komen voor de CE-keuring. Ook stellen zij een plan van aanpak op om samen met al uw medewerkers de CE-keuring te behalen. Een onderdeel van de diensten van HMPA is onder ander de risico-analyse. Hierin worden alle risico’s duidelijk ondergebracht en worden deze stuk voor stuk besproken. HMPA bekijkt alle risico’s van het product, en zal de veiligheid van het product grondig testen en bekijken.

Steun naar het keurmerk

HMPA is de ideale steun die uw product naar het keurmerk leidt. Ze hebben een zeer ruime ervaring, waardoor u altijd verzekerd bent van het juiste advies bij HMPA. De specialist weet namelijk precies welke eisen er door de keuring gesteld zullen worden, en kunnen hierdoor de juiste begeleiding bieden aan de ondernemers die graag van een keurmerk voorzien willen worden. Met HMPA haalt u dus altijd een geweldige partner in huis, die samen met u voor het keurmerk zal strijden.

Wilt u meer informatie over het behalen van een CE-keuring en wilt u meer informatie over HMPA? Surf dan snel naar de website van de specialist HMPA!