Vaccinaties Hepatitis B aanbevolen

De hepatitis B vaccinaties worden vaak aanbevolen. Het is verstandig dat u zich laat inenten tegen hepatitis B als u naar een risicogebied gaat. Hepatitis B is een infectie aan de lever en de vaccinatie beschermd u tegen deze ziekte. Bij Thuisvaccinatie bent u aan het juiste adres voor de inentingen tegen hepatitis B.

De inentingen

Wanneer u langere tijd in een risicogebied verblijft, wordt de vaccinatie hepatitis B aanbevolen. Hepatitis B komt vooral voor in Zuid-Amerika, Canada, delen van Azië en een groot deel van Afrika. De vaccinatie wordt aanbevolen maar bij een aantal beroepen is de vaccinatie hepatitis B wel verplicht. Om volledig beschermd te zijn tegen de infectie hepatitis B, krijgt u drie vaccinaties. Deze vaccinaties worden verdeeld over een aantal maanden. De vaccinaties zorgen ervoor dat u voor 10 jaar beschermd bent tegen de ziekte.

Informatie

Gaat u naar een risicogebied en worden de hepatitis B vaccinaties aanbevolen? Maak dan een afspraak met Thuisvaccinatie voor de inentingen. U maakt een afspraak op een dag en tijd wanneer het u uitkomt en de arts komt dan gewoon bij u thuis. Bent u erg druk en kunt u alleen in het weekend of ’s avonds? Dat is geen probleem, ook dan komen ze bij u thuis. Meer informatie? Ga naar de site of neem contact op.