Advies van De Brug Taxaties

Kunt u advies gebruiken bij het berekenen van de grondwaarde van ruimtelijke plannen? Schakel dan een Planeconoom in. Bij De Brug Taxaties bent u daarvoor aan het juiste adres. De Brug Taxaties staat voor u klaar met advies over taxaties, grondzaken en planeconomie.

Advies van De Brug Taxaties

De Brug Taxaties is een professionele specialist en voorziet u graag van het beste advies. Een planeconoom helpt u bij het berekenen van de grondwaarde van ruimtelijke plannen en geeft u advies hierover. Bij De Brug Taxaties weten ze precies hoe u om moet gaan met zaken als grondbeleid. Ze werken snel en praktisch en zijn ervaren, veelzijdig en pragmatisch. De Grondexploitatiewet is een belangrijk onderdeel. In deze wet staat dat gemeenten de mogelijkheid krijgen om kosten van de planontwikkeling te verhalen op grondeigenaren. In deze wet zijn bijvoorbeeld de  zaken als planschade opgenomen.

Voor meer informatie

De Brug Taxaties slaat bruggen in uw belang. Kunt u hulp en advies gebruiken van De Brug Taxaties als bijvoorbeeld uw planeconoom? Ga naar de site of neem contact op met De Brug Taxaties. Wilt u meer informatie over de diensten die zij leveren als planeconoom of misschien wel over het bedrijf? Klik dan hier.