Uw huis verkopen via Vrije Makelaars

Wilt u uw huis verkopen? Dat kan heel spannend, opwindend en soms ook tijdrovend zijn. Mits u het goed aanpakt! Vrije Makelaars helpt u graag met de verkoop van uw huis. Zodat we samen uw huis kunnen verkopen! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Wat kan Vrije Makelaars voor u doen?

Vrije Makelaar werkt met pakketten waarmee u makkelijker uw huis kunt verkopen. Het meest gekozen pakket door onze klanten is het startpakket. Dit is een pakket van €599. Hierbij komt één van onze makelaars persoonlijk bij u langs. Hij of zij voorziet u van een helder verkoopadvies en bespreekt samen met u een verkoopstrategie. Uw huis komt voor één jaar prominent op Funda.nl. Hierbij kunt u foto’s en teksten gratis wijzigen. Vrije Makelaars maakt voor u de koopakte op. Daarnaast voeren onze makelaars voor u de prijsonderhandelingen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit pakket? Bezoek dan vooral onze website. Hier kunt ook de andere pakketten van Vrije Makelaars vinden.

Alle informatie

Voor alle informatie over de pakketten en Vrije Makelaars kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

.