Bent u op zoek naar een dames transportfiets? Transportfiets Online heeft het!

Bent u op zoek naar een dames transportfiets? Zoek dan niet verder! U bent bij Transportfiets Online aan het juiste adres. U kunt hierbij makkelijk en snel online een fiets bestellen. Wij hebben een laagste prijs garantie. Daarbij hoeft u ook nog eens geen verzendkosten te betalen in heel Nederland. Heeft u voor 13.00 uur besteld? Dan kunt u de dames transportfiets de volgende dag al thuis verwachten! Benieuwd naar het gehele assortiment? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Het assortiment van Transportfiets Online

Het assortiment van Transportfiets Online is erg gevarieerd. Of u nu een kleurrijk, retro, stoer of modern model zoekt: wij hebben het! De fietsen zijn van een hele hoge kwaliteit. Dit komt mede door de stevige materialen waarvan de fietsen gemaakt zijn. U kunt naast fietsen ook andere attributen en onderdelen bestellen. Denk dan een een comfortabel zadel, een extra bagagedrager of versnellingen.

Alle informatie

Voor alle informatie over Transportfiets Online en ons assortiment kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder op zoek naar een passend antwoord! Wij wensen u alvast heel veel fietsplezier.