Logeren in een B en B in Frankrijk

Wilt u binnenkort op vakantie of een weekendje weg? Dan is richting het zuiden gaan altijd een goed idee. Dit omdat het weer in het zuiden vaak een stuk beter is en omdat Frankrijk en Spanje mooie landen zijn qua natuur en cultuur. Als u van plan bent om richting het zuiden te rijden, dan kan ik u zeker aanraden om te overnachten in een B en B in Frankrijk. Zoals La Perle d’Anrosey.

Over de bed and breakfast

In Frankrijk vindt u de bed and breakfast La Perle d’Anrosey of in het kort La Perle. La Perle is een bed and breakfast aan de route du soleil. Dit betekent dat u vlakbij uw route een prachtige overnachting kunt regelen. De plek is echter niet zo dichtbij de weg dat u er last van heeft. Het mooie landhuis waar u komt te logeren ligt op een rustig plekje. U heeft prachtig uitzicht en een zeer ruime kamer. Zeker een goede plek voor een of meerdere nachtjes tijdens uw reis naar of door Frankrijk.

Reserveren

Wilt u graag reserveren en/of meer informatie over deze bed and breakfast? Ga dan naar de website voor foto’s, informatie en om direct contact op te kunnen nemen.