iPad locker voor uw school? Goed idee!

Binnenkort zullen wij helemaal geen boeken meer nodig hebben op school. Alles is namelijk op de iPad te zetten. Hierdoor hebben wij alleen nog maar dat ene apparaat nodig voor alle informatie die wij nodig hebben uit verschillende boeken, maar bijvoorbeeld ook de rekenmachine en ruimte om stukken te typen. Erg makkelijk dus. Heeft u ook veel iPads op school? Dan is een iPad locker vast een goed idee.

Over de lockers

Als u een openbare ruimte, bedrijf of organisatie bent is de kans vrij groot dat er vaak veel mensen bij u over de vloer zijn. Als deze mensen bij u komen om te werken of te leren is de kans ook vrij groot dat er veel laptops en tablets gebruikt moeten worden. Als u deze zelf aanbiedt vanuit uw bedrijf of organisatie is het een goed idee om de apparaten veilig, beschermd en handig op te bergen. Dit zodat er niks met de laptops gebeurt en ze ook niet teveel ruimte in beslag nemen. Bij Centenna bent u onder andere voor deze handige oplossing aan het juiste adres. Ook voor andere apparaten en doeleinden vindt u hier heel veel handige oplossingen.

Meer over Centenna

Alle oplossingen en producten van Centenna, zoals de AG Neovo producten, vindt u op de website. Ga daarom nu naar de website om alles te weten of om contact op te nemen voor antwoord op uw vragen.