Klachten over uw meubels achterlaten bij Van Beek

Heeft u klachten over uw meubels? Dan kunt u Van Beek Expertise inschakelen. Dit is een meubelexpert die de klacht over uw meubels voor u kan beoordelen. Door de vele kennis en ervaring die is opgedaan in de 23 jaar dat het bedrijf bestaat zal er snel een inschatting kunnen worden gemaakt over de klacht over of schade aan uw meubel. U krijgt vervolgens duidelijk advies en eventueel een prachtig herstel met de nieuwstechnieken en kwalitatief hoogstaand materiaal.

Werkwijze

Van Beek Expertise is uitgegroeid tot een zeer goed in technische beoordeling van klachten en geschillen bedrijf. U weet bij Van Beek zeker dat u een professioneel en onafhankelijk vakkundig advies zult krijgen. Dit wordt verwerkt in een rapportage wat zeer overzichtelijk en helder is. Hierin zal ook komen te staan wat de mogelijke opties zijn voor herstel en wat dit zal kosten. Dit kan gedaan worden voor meubels van hout die al dan niet gelakt en/of gestoffeerd zijn. Voorbeeld zijn bedden, banken, keukens, vloeren. Bijna alles in uw huis kan worden beoordeeld en hersteld door de professionele en vakkundige medewerkers van Van Beek Expertise

Contact opnemen

Wilt u graag een klacht doorgeven aan meubelexpert Van Beek? Dan kunt u op de website uw opdracht achterlaten of direct een offerte aanvragen.