De locatie voor uw evenement

Organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar een unieke locatie? Bij Rederij Celjo bent u dan aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor een verjaardagsfeest, trouwerij of ander evenement. Ook voor zakelijke evenementen bent u hier aan het juiste adres. U kunt uw evenement geven aan boord van de partyboot Deventer.

Rederij Celjo

Rederij Celjo heeft twee partyboten ter beschikking, de Organza en de Nirvana. De Organza en Nirvana varen het hele jaar door. U stapt op bij één van de vele opstapplaatsen en u vaart over de IJssel, Oude IJssel, het IJsselmeer en de randmeren. Aan boord van de schepen kunnen groepen van 30 tot 350 personen. U vaart tijdens de tocht langs leuke, gezellige dorpjes en historische steden. Wanneer het schip aanlegt, kunt u winkelen en bezienswaardigheden bezoeken. Bij Rederij Celjo kiest u een volledig verzorgd arrangement of u stelt zelf uw evenement op maat samen.

Informatie over de mogelijkheden

Het is een unieke ervaring gecombineerd met een volledig verzorgd arrangement. Het maakt uw vergadering of evenement tot een onderscheidende gebeurtenis en uw gasten zullen het niet snel vergeten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Rederij Celjo of ga naar de site.