Hulpmiddelen voor slechtzienden bestelt u online

Als u, of een familie of vriend van u blind of slechtziend is, weet u waarschijnlijk wel wat voor impact het kan hebben op iemands leven. De normale dagelijkse bezigheden worden ineens een lastige klus. Weten hoe laat het is? Met een gewoon horloge komt u geen steek verder. Pas als u of iemand in uw omgeving hier mee heeft te maken, komt u er eigenlijk pas achter bij hoeveel dingen u uw ogen gebruikt. Laat een visuele beperking uw gehele leven niet beperken! Er zijn namelijk producten die een uitkomst bieden voor blinden en slechtzienden. De website van Low Vision Shop heeft een uitgebreid assortiment aan producten die u kunnen helpen met de dagelijkse bezigheden.  

Waarom bestellen bij Low Vision Shop?

Als u een artikel ziet op de website van Low Vision Shop kunt u deze eenvoudig online bestellen. Alle producten worden helemaal gratis verzonden naar alle adressen in Nederland en België! Daarnaast kunt u de producten ook terugsturen als u er niet tevreden over bent.

Bekijk het assortiment online

Bent u op zoek naar een speciaal artikel? Wilt u bijvoorbeeld een Daisy speler kopen?  Dan kunt u deze zoekterm gewoon in de zoekbalk invullen. Zo wordt uw zoektocht naar de gewenste producten nog eenvoudiger!