Bureau Viridis voor ecologisch advies

Bent u op zoek naar ecologisch advies? Bij Bureau Viridis, een ecologisch advies en onderzoeksbureau, bent u dan aan het juiste adres. Bureau Viridis werkt flexibel en doelgericht. Het adviesbureau bestaat uit een specialistisch team dat u graag begeleid bij verschillende projecten. Bij Viridis zijn ze gespecialiseerd in onder andere ecologisch advies, natuurtoetsen, wetgeving, beheerplannen, inventarisaties, visonderzoek, quickscans en meer.

Ecologisch advies- en onderzoeksbureau

Bureau Viridis heeft als onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau brede expertise op het gebied van flora en fauna, natuur en landschap. Viridis is de specialist in ecologische begeleiding en begeleid verschillende projecten door het hele land. Bureau Viridis werkt onder andere voor waterschappen, bedrijven, overheden, natuurbeschermingsorganisaties, particulieren en terreinbeheerders. Ze hebben al jarenlange ervaring in het doen van onderzoek. Het bureau begeleid u bij projecten zoals ruimtelijke ontwikkelingen, soortenonderzoek, natuuronderzoek of advisering.

Meer informatie en contact

Kunt u ecologisch advies gebruiken en wilt u begeleid worden bij projecten? Bureau Viridis staat voor u klaar met advies en begeleiding. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met het bureau en zij helpen u verder. Ook kunt u vrijblijvend informatie aanvragen via de site van Bureau Viridis.