Een Pools uitzendbureau nodig?

U heeft vast al vaak gehoord over de voordelen van Poolse arbeidskrachten. Ze werken hard, ze werken veel en ze rekenen een voordelig tarief. Toch blijkt in de praktijk dat veel ondernemers niet precies weten hoe ze Poolse arbeidskrachten kunnen inhuren. Gelukkig is daar inmiddels een bemiddelingsbureau voor: Dutch Job Centre.

Wat doet Dutch Job Centre?

Dit is een uitzendbureau voor Poolse werknemers. Zij nemen deze krachten in dienst en zorgen ervoor dat ze aan het werk kunnen. Nederlandse ondernemers uit diverse branches kunnen via dit uitzendbureau Polen in dienst nemen. Zij hebben zo goedkope en goede arbeidskrachten tegen een scherp tarief! Maar het uitzendbureau zorgt voor het onderdak voor de Polen, want ook dat is belangrijk.

Diverse mogelijkheden in diverse branches!

De werknemers van Dutch Job Centre leveren hoge kwaliteit, ze zijn inzetbaar in diverse branches waaronder groenvoorziening, logistiek, bouw, sloop, productie en nog veel meer! Een overzicht van de mogelijkheden staat beschreven op de website. Dutch Job Centre heeft vrijwel altijd mensen beschikbaar, dus ook als u ondersteuning op de korte termijn nodig heeft kunt u bij dit uitzendbureau terecht!

Meer weten over Dutch Job Centre?

Bezoek de website en laat u informeren over Poolse uitzendkrachten. Wie weet heeft u straks ook wat extra ondersteuning!