Chauffeurs in de gaten houden

Zou u graag uw chauffeurs in de gaten willen houden of ze zich houden aan de verplichte rusttijden of de snelheid waarmee de chauffeurs rijden? Met een digitale tachograaf kunt u de rijtijd én rijsnelheid van vrachtwagens en bussen registreren. Wanneer u een digitale tachograaf aanschaft wilt u natuurlijk profiteren van zo veel mogelijk voordelen. De digitale tachograaf Idha-Online van Global Road Systems is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, ook is het zeer duidelijk en overzichtelijk, is het een volledig webbased programma waarmee u de Idha-Online kunt uitlezen en zitten er scherpe prijzen aan verbonden per chauffeur. 

Een Idha-Online

Een Idha-Online heeft verschillende sterke punten waardoor deze digitale tachograaf boven andere digitale tachografen uitsteekt. Zo geeft het programma de mogelijkheid alle chauffeurs een eigen gebruikersnaam te geven, op deze manier kunnen de chauffeurs hun eigen gegevens bekijken.  Ook heeft het programma uitstekende plug-ins. Zo kunt u onder andere zelf bepalen welke informatie weergegeven wordt op het dashboard van uw Idha-Online.

Bent u geïnteresseerd de een digitale tachograaf, Idha-Online, van Globan Road Systems? Neem dan gauw een kijkje op de website. U kunt door middel van telefoon of mail contact opnemen met een van de medewerkers. Die zal u vriendelijk uit de brand helpen.