Waarom een trogstel handig is

Als u een bedrijf heeft wilt u vast dat alles zo makkelijk mogelijk getransporteerd wordt, het moet niet te zwaar zijn voor de werknemers en u moet een duidelijk overzicht behouden. De producten moeten uiteindelijk de productiehal verlaten en dus verplaatst worden. Dit is vaak handmatig niet te doen, maar daar zijn oplossingen voor. Indien u gebruik maakt van transportbanden in uw productie ruimte, kunt u op de meest efficiënte manier artikelen verplaatsen binnen de ruimte. In veel gevallen worden de rollen voor transportbanden op zogenoemde trogstellen gemonteerd. Heeft u een trogstel nodig? Neem dan eens een kijkje op de website van ACB Transportbanden! Bij deze partij is een ruim assortiment verkrijgbaar.

Hoe werkt een trogstel?

Een trogstel maakt het werk niet alleen gemakkelijker maar het is ook nog eens een gemakkelijk systeem. Het is mogelijk om hier banden op te plaatsen. Er zijn trogstellen die los worden geleverd, maar er zijn ook trogstellen die compleet aangeleverd worden of gemonteerd voor u worden. Er zijn diverse soorten trogstellen. Zo kunt u kiezen voor een trogstel van kunststof of in blank staal. Tevens kunt u kiezen voor trogstellen die in verzinkt staal of RVS worden uitgevoerd. De keuze is aan reuze en geheel aan u. Daarnaast kunnen trogstellen ook worden voorzien van een EPOXY-coating in de gewenste RAL-kleur. Hierdoor kunt u de trogstel geheel naar wens kleuren zodat deze perfect past binnen het interieur van uw productiehal of magazijn. Nieuwsgierig geworden naar een trogstel? Kijk dan op de website van ACB Transportbanden.

Meer informatie nodig?

Een trogstel is niet een product dat u dagelijks koopt, laat je daarom goed informeren en schroom niet om vragen te stellen. Wilt u graag meer informatie over trogstellen of persoonlijk advies ontvangen? Bekijk dan de website van ACB Transportbanden of neem contact met hen op. Deze partij helpt u goed op weg, en heeft uitermate verstand van alle producten in het assortiment!