Tip: ga lekker kamperen in Limburg

Heb je al vakantieplannen? Nee? Dan weten wij iets leuks om te doen! Ga eens lekker kamperen in Limburg. In Limburg valt genoeg te beleven en je hoeft je hier nooit te vervelen. Daarnaast kun je hier helemaal tot rust komen, waar een vakantie immers voor is bedoeld. Klinkt goed? Neem dan eens een kijkje bij camping de Leistert. Deze camping is bij uitstek de ideale camping om heerlijk te kamperen. Benieuwd waarom? We leggen het je graag uit.

Faciliteiten
Op camping de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, golfbaan, voetbalveld en visvijver. Tevens zijn er diverse tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafels? Mocht je liever de omgeving willen verkennen dan kun je je hier in de buurt ook prima vermaken. De camping ligt nabij diverse steden waar je heerlijk kunt shoppen of terrassen. En daarbij kunnen wandel- en natuurliefhebbers ook hun hart ophalen want er zijn diverse natuurparken in de omgeving.

Meer weten over kamperen in Limburg?
Wil je ook graag aankomende vakantie kamperen in Limburg? En denk je dat campingn de Leistert de juiste partij is voor jouw vakantie? Bezoek dan de website van camping de Leistert. Als u meer wilt weten dan raden we u aan om contact op te nemen.