Spiegels en kroonluchters bij Kroonluchtercollectie

Kent u de hangende verlichting met verschillende armen met aan het einde een lamp of kaars? Misschien doet het woord kroonluchter een belletje rinkelen. Hoewel het vroeger een statussymbool was voor de rijken, is een kroonluchter tegenwoordig in bijna elk huis te vinden. Er is echter meer veranderd. Waar ze vroeger nog simpel en van hout waren zijn het nu pure kunststukken. Je vindt ze onder andere bij Kroonluchtercollectie.

Over kroonluchtercollectie

Kroonluchtercollectie is de naam van de website van het kroonluchteratelier De Rode Hoeve. U vindt dit atelier in Oldebroek en Wijnandsrade. U vindt hier werkelijk alle kroonluchters die u kunt vinden. De collectie kroonluchters van De Rode Hoeve is de grootste collectie van Europa. U vindt meer dan 1000 verschillende kroonluchters die onder te verdelen zijn in onder andere Franse kroonluchters, kasteelluchter en kroonluchters van glas en kristal. Welke kroonluchter u ook zoekt, u zult hem zeker vinden bij de Rode Hoeve. Op zoek naar een mooie spiegel? Deze heeft de Rode Hoeve ook.

Nieuwsgierig?

Wilt u voordat u naar één van de filialen gaat eerst weten wat u staat te wachten? Dan kunt u op de website foto’s bekijken. Klik hier voor de collectie kroonluchters. Als u er voor kiest om naar het filiaal te gaan kunt u een volledige rondleiding krijgen door de showroom.