Oplossingen voor de foodsector

Onze gezondheid is altijd en overal belangrijk. De meeste invloed op onze gezondheid komt vanuit onszelf, maar eigenlijk al ons eten komt uit een supermarkt of horecagelegenheid. Dit betekent dat wij wel gezond kunnen eten, maar dat de verantwoordelijkheid van de regels omtrent hygiëne en temperatuur buiten onze handen ligt. Daarom zijn veel oplossingen, systemen en producten voor de foodsector gemaakt zodat de veiligheid goed gecontroleerd wordt.

Gullimex

Als u in de foodsector werkt dan kunt u de oplossingen, systemen en producten van Gullimex zeker goed gebruiken. Deze zorgen er namelijk voor dat de gezondheid en veiligheid bij het verpakken, opslaan, bewerken en dergelijke van het voedsel gecontroleerd en bewaard wordt. Zo kunt u hier bijvoorbeeld thermometers voor voedsel vinden en systemen die hygiëne en temperatuur in koelkasten en keukens in de gaten houden. U heeft namelijk een grote verantwoordelijkheid voor de hygiëne van uw voedsel als u dit verkoopt aan andere mensen. Kies daarom voor de handige producten van Gullimex.

Meer weten?

Meer weten over alle diensten en producten van Gullimex? Zoals bijvoorbeeld het gasverpakken? Ga dan naar de website voor alle informatie en neem direct contact op voor antwoord op uw vragen of het maken van een afspraak.