Op zoek naar een recreatiepark in Limburg?

Heb je al vakantieplannen? Wij raden je aan om deze zomer door te brengen bij recreatiepark de Leistert. Dit recreatiepark in Limburg is door de ANWB uitgeroepen als topcamping en is maar liefst beoordeeld met 5 sterren. Er valt hier genoeg te beleven. In deze blog leggen we je precies uit wat.

Wat kun je doen?
Als je kiest voor recreatiepark de Leistert dan hoef jij je nooit te vervelen. Zo is er een subtropisch zwembad, bowlingbaan, golfbaan, tennisbaan en ga zo maar verder. Ook de kinderen zullen zich op dit park vermaken. Zo is er voor de kinderen een groot indoor speeltoestel en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Wil je een keer van de camping af? Dan valt er in de buurt ook genoeg te beleven. Zo ligt de camping nabij grote steden als Weert, Roermond en Venlo. Tevens kun je eropuit gaan naar natuurparken, waar je kunt fietsen of wandelen.

Recreatiepark in Limburg reserveren?
Wil je ook een plekje boeken op dit recreatiepark in Limburg? Dan raden we je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van recretiepark de Leistert. Zo krijg je meteen een goede impressie van het park. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het park en de medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.