Onderzoek naar bedrijfsfraude

De economische crisis heeft zijn scheuren in de maatschappij achtergelaten. Steeds meer mensen hebben bedrijfsfraude gepleegd in de afgelopen jaren, omdat men geen andere oplossing vond. Men wist niet meer hoe zij aan de centen moesten komen, en men ging stelen van andere. Ook bij ons op de onderneming was er een vrouw (die inmiddels uit dienst is) die het nodig vond om geld uit de kassa’s te ontvreemden. Echter hadden collega’s dit snel in de gaten, en hebben zij contact opgenomen met Rebuss!

Rechercheteam op werkvloer

Rebuss is een specialist die enorm goed is in het achterhalen van fraude. De collega’s vonden het toch elke keer vreemd dat de kassa’s niet klopten, maar zij toch elke keer bij zichzelf wisten dat zij niets raars hebben gezien. Echter bleek uit nader onderzoek dat een andere vrouwelijke collega regelmatig geld in haar tas heeft verstopt om hier van te leven. De vrouw is per direct ontslagen en dit allemaal na het onderzoek dat gedaan is door het team van Rebuss.

Wil ook jij een rechercheteam op de werkvloer laten komen, omdat jij andere ervan verdenkt dat zij spullen ontvreemden? Surf dan direct naar de website van Rebuss en vraag direct een gratis intake aan!