Nederlandse snoepjes

Op zoek naar typisch Nederlandse snoepjes, maar kun je ze niet langer kopen, omdat je tijdelijk in het buitenland woont voor je werk? Geen probleem! Bij Dutch Expat Shop vindt je naast typisch Nederlandse snoepjes mega veel typisch Nederlandse voedingsmiddelen die je weer terugbrengen naar thuis: Nederland.

Assortiment

De Dutch Expat Shop heeft een enorm assortiment aan Nederlandse (en Belgische) producten, namelijk meer dan 15.000. De Dutch Expat Shop is ooit gestart met de missie om expats een hart onder de riem te steken en hun te steunen in een uitdagende tijd. Deze uitdagende tijd heeft te maken met een nieuwe werkomgeving, woonomgeving, mensen, maar ook eten. De Dutch Expat Shop brengt weer een stukje Nederland terug naar deze mensen waardoor ze zich een beetje meer thuis zullen voelen.

Bestellen

Voor de voorwaarden kun je het het beste een kijkje nemen op de website. Krijg je al zin in die lekkere pindakaas, pasta of melk? Of misschien weet je al precies wat je wilt hebben voor een van je kleine kinderen? Hebben zij die melk van Nutrilon ook zo gemist? Geen probleem, want bij de Dutch Expat Shop kun je dit zonder problemen moeiteloos bestellen.