Nederlandse Libresse bestellen in het buitenland

Gaat u voor een lange tijd naar het buitenland? Dan zult u gaan merken dat de supermarkten en drogisterijen in het buitenland niet hetzelfde zijn als die in Nederland. Dit ligt natuurlijk aan het feit dat u hier waarschijnlijk geen hagelslag, stroopwafels en drop zult vinden, maar ook omdat er andere Libresse maandverband te vinden is. Om te blijven gebruiken en eten wat u gewend bent bestelt u gewoon boodschappen vanuit Nederland.

Hoe werkt het?

Bestellen van boodschappen vanuit Nederland klinkt als een grote moeite die veel geld kost. Niets is minder waar. U kunt via Dutch Expat Shop boodschappen bestellen en deze waar dan ook ter wereld laten bezorgen. Dit voor een mooie prijs. U heeft keuze uit duizenden producten uit Nederlandse supermarkten en drogisterijen, zodat u alle producten die bent gewend ook in het buitenland kunt blijven gebruiken. Ideaal voor als u een lange tijd in het buitenland verblijft of leuk voor uw buitenlandse vrienden die eens iets Nederlands willen proberen.

Nu bestellen

Ga nu naar de website om het hele assortiment te bekijken en bestel direct de Nederlandse producten die u nodig heeft. Als u vragen of problemen heeft kunt u via de website contact opnemen zodat u geholpen kunt worden door een medewerker.