Makkelijk digitaal offertes maken

Elk bedrijf heeft te maken met offertes en facturen als dit bedrijf diensten aanbiedt of producten verkoopt. Een offerte is een document waarin staat hoeveel de dienst of het product zal kosten, wat de planning is en meer handige informatie die u al dan niet doet overtuigen om het product te kopen of de dienst uit te laten voeren. Een factuur laat zien hoeveel u het bedrijf verschuldigd bent. U kunt offertes maken en facturen maken via Workspace.

Hoe werkt het?

Workspace is een online ruimte waar u heel veel dingen kunt regelen voor uw bedrijf. Naast het maken van facturen en offertes is dit bijvoorbeeld het regelen van urenregistratie en het maken van verslagen en rapportages. Dit is wordt allemaal digitaal geregeld, zodat het veel papierwerk scheelt en u mooi alles op een plek bij elkaar heeft. Facturen en offertes maakt u aan de hand van een basis document wat u onder andere met uw eigen huisstijl kunt bewerken. Deze kunt u vervolgens digitaal naar uw klanten versturen en deze kunnen de offerte of factuur digitaal accepteren of betalen.

Nu aanmelden

Wilt u ook alles voor uw bedrijf makkelijk regelen via het internet? Dan kunt u zich nu aanmelden op de website van Workspace zodat u snel alle programma’s kunt gebruiken en vanaf nu administratie en meer hier kunt regelen.