Lunchen met Houtop

Een lunch verzorgen? Kom dan bij Houtop. Het bedrijf Houtop levert al meer dan vijftig jaar vers brood voor de professionele markt. Zij zijn leverancier van allerlei broodvariaties. U moet denken aan belegde broodjes, sandwiches en wraps. Zij werken met een standaard assortiment. Bij Houtop denken ze ook mee met de klant, op uw verzoek kunnen zij het pakket samenstellen dat u graag wenst.

Het assortiment

De producten kunnen als een roterend assortiment worden aangeboden, zodat u (de klant) iedere dag afwisselende producten kunt serveren. Ze bieden u veel mogelijkheden, waaronder het dagelijks assembleren van ontbijt- of lunchpakketten. Houtop levert de lunchboxen of ontbijttassen met een  vulling die aansluit op uw wensen. Zij hebben een productlijn met healthy dips, dat zijn smaakcombinaties met gedroogd fruit, rauwkost  en dipsausen. Een voorbeeld hiervan is rauwkost dipper met wortel, rettich, komkommer, tommy tomaatjes met houmous dip. Dit is de absolute favoriet. Houtop biedt een compleet pakket, dus ook de drankjes worden niet vergeten.

Sappen van Houtop

Sinds 2006 produceert Houtop dagelijks verse juices. Deze verse sappen zijn verkrijgbaar in de smaken  sinaasappel, sinaasappel-mango, sinaasappel-banaan en sinaasappel-aardbei. De sappen worden verpakt in handzame flesjes van 25 of 100 cl. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Houtop u kan bieden. Wilt u meer informatie over het bestellen van lunchpakketten en de mogelijkheden? Ga dan naar de site van Houtop.