Lockerkasten en meer koopt u hier

Wat is er anders aan de inrichting van bijvoorbeeld een zwembad of een sportschool in vergelijking met een ander bedrijf? Ik heb het over de plekken waar wij ons moeten omkleden en waar wij onze spullen in kunnen bewaren. Dit is bij andere bedrijven niet aan de orde en bij deze plekken erg belangrijk. Deze mag u zeker niet vergeten bij de inrichting. U kunt voor lockerkasten en meer terecht bij Lockers and More.

Lockers en scheidingswanden

Om ervoor te zorgen dat de gasten van uw zwembad, wellness center of sportschool zich veilig kunnen omkleden en hun spullen veilig kunnen opbergen is het van belang dat u kluisjes neerzet. Deze met een slot ingebouwd of op zo’n manier dat de gasten er zelf een slotje om kunnen doen. Iets anders waar u aan moet denken zijn scheidingwanden. Deze tussen de openbare toiletten en natuurlijk bij de kleedruimtes.

Bestellen

Het bestellen van scheidingswanden en alle andere producten die ook in andere bedrijven mogelijk handig zijn doet u op de website van Lockers and More. U plaatst hier makkelijk, snel en veilig een bestelling. Bestelt u boven de 250 euro aan producten? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dat is mooi meegenomen. Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact op via de website.