Kies voor de placemats van Place Add

Elk restaurant en hotel moet een eigen stijl en sfeer hebben. Mensen willen namelijk kunnen merken dat ze bij u te gast zijn en niet dat het elk ander restaurant had kunnen zijn. Natuurlijk is uw stijl en sfeer en groot onderdeel van uw eten en de goede service die u verleent, maar ook het interieur is van grote invloed. Kies daarom voor menukaarten, servetten en bestekzakjes op maat.

Place Adds

Als u graag uw stijl wilt laten doorschemeren in uw interieur, dan moet u zeker niet de kleine dingen vergeten. In een restaurant heeft u vaak te maken met menukaarten, servetten, placemats, bestekzakjes en nog veel meer. Het zou ontzettend leuk zijn als ook deze details helemaal bij uw restaurant passen. Daarom gaat u naar Place Adds. Hier kunt u namelijk al deze producten en meer bestellen, helemaal in de vorm, grootte, materiaal wat u wilt en altijd met de mogelijkheid om tekst of afbeeldingen erin te laten drukken.

Meer weten?

Alle producten, mogelijkheden, prijzen en andere informatie vindt u op de website. U kunt hier direct bestellen of via de website contact opnemen voor antwoord op al uw vragen over de producten en het bestellen van alle producten van Place Adds, bijvoorbeeld de placemats.