Hulp bij ontruimen van woning

Een woning ontruimen is geen klusje dat je binnen enkele uurtjes klaar hebt. Soms heb je zelfs apparaten nodig die je kunnen helpen om meubels op te tillen, omdat dit niet lukt met alleen lichaamskracht. Je hebt zeker hulp nodig van dit soort appartementen wanneer je in een flat of appartement woont. Dan moet je een stukje wandelen, de trap of de lift nemen, maar dat is puur op lichaamskracht niet te doen. Huur daarom een bedrijf in dat hierin gespecialiseerd is, zoals Kuzee Woningontruiming in Roosendaal.

Kuzee Woningontruiming

De werknemers van Kuzee Woningontruiming zijn allemaal getraind en hebben inmiddels de juiste kennis en ervaring waardoor zij snel en vakkundig woningen kunnen ontruimen. Snelheid hierin is belangrijk, maar niet het belangrijkste, want alle meubelen moeten zonder beschadigingen vervoerd worden. Kuzee Woningontruiming ontruimt niet alleen huizen, flats of appartementen, maar ook bedrijfspanden en scholen. Voor de ontruiming plaatsvindt, wordt er een uitgebreid gesprek gevoerd waarin alles duidelijk wordt afgesproken. Misschien moeten er bepaalde spullen en/of meubels worden opgeslagen dus daarover kunnen dan ook afspraken worden gemaakt.

Meer informatie

Wil je jouw woning in Roosendaal laten ontruimen of ben je verantwoordelijk voor de ontruiming van jouw afdeling op kantoor? Neem dan contact op met Kuzee Woningontruiming voor meer informatie en om een afspraak te maken.