Het maken van facturen met Workspace

Word u er ook gek van om de administratie te doen? Bijvoorbeeld het bijhouden van rapportages, het versturen en ontvangen van offertes en facturen en het bijhouden van het aantal gewerkte uren? Dan bent u vast ontzettend blij met de programma’s van Workspace. Workspace heeft namelijk verschillende programma’s gemaakt die ervoor zorgen dat al uw administratie digitaal en op één plek kan worden geregeld. Heel snel en makkelijk dus. Bijvoorbeeld het maken van facturen.

Hoe werkt het?

De verschillende programma’s van Workspace werken natuurlijk allemaal net wat anders, omdat ze nou eenmaal verschillende doeleinden hebben. Ik zal niet alles bij langs gaan. Ik zal u vertellen over het maken van facturen. Een factuur is een document wat eigenlijk een soort van rekening is. Hier staat onder andere op wat de klant heeft gekocht, wanneer dit is gekocht en hoeveel de klant nog aan u verschuldigd is. U kunt deze in elkaar zetten met het basisdocument en gemakkelijk uw eigen huisstijl toevoegen. Vervolgens kunt u deze digitaal versturen naar de klant welke deze vervolgens gewoon digitaal kan betalen. Dit scheelt veel papierwerk en wachttijd.

Nu beginnen

Wilt u nu beginnen met het maken van facturen en gebruik maken van de rest van de programma’s van Workspace? Dan verwijs ik u door naar de website. Hier kunt u ook alle informatie krijgen en contact opnemen voor vragen.