Health & Healing voor een compleet pakket

Health & healing zit gevestigd in Zutphen. Een bijzonder bedrijf want het is meer dan de som der delen. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor fysiotherapie of manuele therapie. Maar de diverse therapeuten die gevestigd zitten in het gebouw werken ook samen om u zo optimaal mogelijk van uw klachten te verlossen. U weet zo zeker dat u in goede handen bent bij Health & healing.

Wat biedt Health & healing zoal aan?

Hier kunt u terecht voor uiteenlopende diensten zoals manuele therapie en fysiotherapie maar tevens kunt u er ook terecht voor chronische vermoeidheid, stress, Cranio sacraal therapie en echografie. Een compleet pakket dus! Vaak is het in de praktijk zo dat verschillende klachten met elkaar verbonden zijn, door deze op verschillende manieren en vanuit verschillende vakgebieden te bestrijden wordt u optimaal geholpen. Health & Healing weet hoe ze dit voor u kunnen aanpakken.

Samenwerking met zwembad Aerofit!

Om de genezing van klachten zo optimaal mogelijk te behandelen wordt er ook gebruik gemaakt van cardioapparatuur in het zwembad in Zutphen. Hier kunt u terecht voor verschillende mogelijke behandelingen die uw klachten zullen verminderen. Meer weten over de mogelijkheden bij Health & Healing? Schroom niet en bezoek dan de website!