Genieten in Limburg

Op zoek naar een leuk plekje om lekker te kunnen genieten van een vakantie in Limburg? Dan ben je bij camping de Leistert aan het juiste adres. Camping de Leistert staat bekend als de best beoordeelde camping van Limburg dus kwaliteit gegarandeerd. Een echte familie camping waar je met z’n tweetjes heerlijk kunt genieten of lekker met de kinderen samen. Lees gauw verder voor meer informatie.

De Leistert

Alle accommodaties hebben een authentieke stijl alsof je echt op een boerderij woont. Een heerlijk gevoel; eventjes weg van alle drukte en haast. Er is genoeg te doen voor kinderen – zo is er altijd een animatieteam aanwezig die de kinderen vermaakt. Zo kun jij met je partner iets ondernemen voor jullie tweetjes.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar camping de Leistert en wil je wat foto’s zien voor een beter beeld van het park en de omgeving? Surf dan naar de website www.leistert.nl. Hier vindt je alle informatie die je maar nodig hebt. Ook over de faciliteiten natuurlijk. Voor vragen kun je altijd even contact opnemen. Klik hier voor de website.